Една тениска може да бъде практичен подарък. Тя има възможност да се използва за много неща и ще издържи много по-дълго от кутия шоколадови бонбони! Едни качествени тениски с щампи могат да бъдат и чудесен начин да покажете на приятел или член на семейството, че ви е грижа за него. Само се уверете, че сте избрали подходящия размер за получателя!

Завържете панделка около тениската за подарък

Увийте тениската в подаръчна хартия, като оставите надвес от 3-5 см. Можете да използвате двустранно тиксо, за да закрепите горното парче към долното. След като опаковате тениската, усучете тъканта отстрани, така че да прилича на опаковка на твърд бонбон. След това завържете панделка около гънката, за да завършите опаковането на подаръка.

След като приключите с опаковането на тениската, можете да добавите украшения към подаръка, например цветя или панделки. Можете също така да включите табелка с име, за да персонализирате изненадата. Само се уверете, че избягвате да пишете върху подаръка, тъй като това може да разкъса опаковката и да причини дупка в него. Ако искате подаръкът да е дълготраен, помислете за използване на панделка с телени краища. Това ще я предпази от разкъсване и ще ѝ придаде стабилност. Не забравяйте да отрежете излишната панделка.

Навиване на тениска

Има няколко различни начина за опаковане на тениска като подарък. Един от вариантите е да увиете тениската в подаръчна хартия, както споменахме. Можете да изберете всякакъв цвят, който допълва цвета на подаръка, който подарявате. Важно е да изберете по-дебела хартия, която ще предотврати разкъсването на тениската по време на транспортирането. Ето и как се прави:

Първо, разстелете три листа върху работна повърхност. Уверете се, че тъканта е равномерно разположена от всички страни. Внимателно поставете тениската върху горния и долния лист хартия. Сгънете краищата на хартията за салфетки, така че да лежат плоско и да са на равни разстояния един от друг. Залепете последното парче тъкан с двустранно тиксо.

Тениска с облик на видеоигра

Ако търсите уникален подарък за ваш приятел, който разбира от компютри, помислете за тениска CS. Много хора имат прекрасни спомени от игрите на CS, дори новите като WOW, LOL или Dota 2, а за мнозина това са били първите им видео игри. За щастие има богат избор от герои, снимки и готови дизайни, от които може да се вдъхновите.

Тениска с професия

Подарете на любимата или любимия си, стилна тениска със забавен дизайн, който казва нещо шеговито за професията. Уникалният стил на тениската ще я прави идеална за всеки повод – от пазаруване до поход. Можете дори да подарите тениска за рождения ден или годишнината.

Може да изберете от разнообразни цветови варианти и дизайни за тази уникална тениска. Бродираният дизайн, добавя допълнително специално докосване. Независимо дали работи в клиниката или в общността, половинката ще оцени професионалната привлекателност на тениската.

Няма особено значение какво подарявате на ваш близък, или близка. За човека ще има значение само това, че изненадата е направена от вас. Като още повече, тя дори ще има и сантиментална стойност.

By anonce

Вашият коментар