Какви уреди ни трябват в кухнята

Както се казва, колко хора – толкова мнения. Някой не може да си представи живота си без гофретник, а някой използва фурната изключително за съхранение на тенджери и тигани.

Затова се опитахме да подходим към този въпрос възможно най-обективно, така че всеки лесно да разбере какво ще е необходимост в неговата кухня и без което тя само ще спечели.

За целта разделихме на  групи кухненски електроуреди в низходящ ред на тяхната полезност, според мнозинството.

Група №1. Накъде без тях?

Колкото и да е странно, но най-важните атрибути за кухнята се оказаха не толкова много. И за да бъдем по-точни, има само трима безспорни лидери, без които не можете да назовете кухнята  кухня.

Хладилникът е незаменима единица и най-важното, несравнима по своята функционалност вещ. Окачването на храна извън прозореца вече не е опция, а сезонността на климата не ни позволява да считаме този метод за надеждна алтернатива на хладилника.

Котлонът или плотът за вграждане изпълняват две задачи. От една страна, това е важен компонент на работното пространство, необходим за готвене, пържене и готвене на пара. От друга страна, това е неразделен символ на огнището, което ви позволява да разберете, че сте в кухнята.

Фурната се справя с онези задачи, срещу които котлоните са безсилни, а именно всички видове печене. Но дори въпреки привидно уважителния статут на тази техника, доста хора в последно време са готови да я изоставят в полза на някое по-универсално устройство.

Група №2. По-скоро да, отколкото не

Точно същите универсални устройства, както и най-често използваните в ежедневието, са в основата на тази група. Тя включва устройства, чиято популярност нараства. И най-важното е, че всички те не просто заемат полезна площ, а се експлоатират активно. Въпреки това мнозина успяват да живеят отлично без тях, без да се чувстват в неравностойно положение.

Микровълнова фурна, в зависимост от набора от функции, могат да служат както за затопляне, размразяване и бързо приготвяне на определени продукти, така и могат да се превърнат в пълен заместител на фурната. Знаете ли, че можете дори да печете пайове в микровълнова фурна с режим на конвекция? Такова нещо може да бъде полезно както за опитна домакиня, така и за тези, които се придържат към полуготовите храни.

Източник: e-broshura.com

By anonce

Вашият коментар