Напоследък станаха популярни плетени чехли. Те се правят от  трикотажни изделия, които често се украсяват със скандинавски мотиви или всякакви други ярки шарки.

Напоследък станаха популярни плетени чехли. Те се правят от  трикотажни изделия, които често се украсяват със скандинавски мотиви или всякакви други ярки шарки.

Такива меки чехли вътре може да съдържат не само памучна подплата, но и допълнителна изолация. Най-често това е руно или изкуствена козина. На подметките им обикновено се залепват силиконови ленти или кръгчета, за да не се плъзгат по пода.

Алтернатива на такива домашни обувки са традиционните чехли. Но и тук разнообразието е възможно. Те могат да бъдат изработени от кожа, филц, памук, трико с или без различни шарки.

Домашни пантофи: 5 най-добри модела за комфорт, топлина и красота

Дамски чехли

Това са класически домашни чехли – прости, но в същото време невероятно удобни. Горната част на чехлите е от филц, а като изолация е използвана изкуствена кожа. Чехлите са с гумена подметка – тя е едновременно плътна и гъвкава. В тези чехли можете да се движите почти безшумно.

Домашни пантофи от филц

Тези топли филцови пантофи са по-подходящи за студения сезон или хладните стаи. Изработени са от мека топла вълна. Подметките им също са меки – не гумени или полимерни, а текстилни. Такива домашни пантофи са по принцип умалени, така че трябва да вземете този модел с няколко размера по-голям.

Плетени пантофи

Красивите плетени пантофи с мек розов цвят с кожена облицовка са въплъщение на комфорт и, може би, мечта на мнозина. Приятно е да се носят такива, защото отвътре са много меки. Ще се съчетаят добре с пижами, уютни панталони и всякакви други домашни дрехи.

Забавни пантофки

Тези забавни пантофи с усмивки на зайче са направени, за да подобряват настроението. В такива  всеки може да се почувства поне за малко дете и да се разсее от сериозните неща. Подметката не се плъзга, а кракът не се поти в тях. Купувачите препоръчват закупуване на точен размер.

By anonce

Вашият коментар