През 2021 година опциите за футболни залози са безгранични

Настоящата спортна 2021 година продължава на пълни обороти и дава постоянно страхотни възможности за футболни залози. Оператори като новият ни букмейкър Sesame пускат постоянно атрактивни оферти за залагащите, а опциите са буквално безгранични.

За да се включите в надпреварата просто трябва да откриете най-добрите сайтове за спортни залози и да потърсите възможностите, свързани с най-популярния спорт. Днес букмейкърите предлагат относително изравнени коефициенти, но някои дават по-добри коефициенти за определени събития, различни бонуси и оферти.

Има определени пазари, които се предлагат масово от букмейкърите онлайн. В някои от първенствата пазарите са наистина многобройни, а в други не. Например нашето първенство дава почти всички възможни опции за залагане. Кои са тези пазари?

 

За краен победител в срещата

Това е основен пазар и е сред най-предпочитаните от залагащите. При него имате три опции – 1, Х и 2 или за домакина, за равенство и за победата на гостите. Този залог се прави в редовното време на мача, а продълженията и дузпите не важат за него.

Двоен шанс

Двойният шанс е почти безрисков залог. При него е характерна липсата на високите коефициенти, но дава опции за избор.

Брой голове

За броя на головете. Този пазар се отличава с разнообразие, понеже различните букмейкъри дават различни опции за него. Тук може да залагате на под/над голове както в цялата среща, така и за различните полувремена. Има и пазари, които например дават да залагате на броя голове до 30-тата или до 60-тата минута на срещата.

Резултати на 1во или 2ро полувреме

За резултата на първото или второто полувреме. Тук може да направите предвижданията си как ще завърши определена част от мача, като най-често предварителните залози се поставят на първото полувреме, а на второто полувреме са предпочитани залозите на живо.

Отбелязване на Гол от двата тима

За това дали ще отбележат и двата тима гол в противниковата врата. Отново основен пазар, предпочитан от мнозина. Тук може да заложите и на гол/гол или на няма гол/гол.

Хендикап

Хендикапът дава предимството на аутсайдерите, като трябва да познаете каква ще е разликата при крайния резултат.

Точен резултат

За точния резултат от мача. Това е сложен пазар и за да залагате на него не стигат само познания, трябва и късмет. Коефициентите обаче са високи.

Корнери

За броя на корнерите в мача. Този пазар съществува сравнително отскоро, но предизвиква голям интерес сред залагащите.

Картони

За броя на картоните в мача. Интересен пазар, който обаче не се предлага от всеки един от букмейкърите.

Голмайстор

За голмайстор на срещата. Тук също има разнообразни и интересни пазари – голове по всяко едно време от очаквания голмайстор, за първия и последния голмайстор в мача или за скоркаст.

Има и редица други маркети, когато искате да залагате на футбол и да опитате късмета си. Сред тях са такива като за наличието на дузпи, за мачбет, за комбиниращите картони, за печелившата разлика и още много други. Все пак най-търсените от залагащите на футбол пазари са тези за крайния победител в мача, за общия брой на головете, за хендикапа, за резултата от първото полувреме и за това кой футболист ще вкара първия гол в съответната футболна среща.

За да разчитате на успех със своите футболни залози преди всичко трябва добре да разучите всичко около настоящата среща. Внимавайте в каква форма са отделните футболисти и отборите, какви са целите и възможностите им, има ли кадрови промени в тимовете – на треньори и футболисти. Следете и за това дали в отборите има наказани или контузени играчи, както и къде и при какви условия ще се играе мача.

Важно е и да знаете евентуално дали точно този мач не е уговорен поради някакви съображения, което в един момент може да ви изиграе лоша шега. Всички знаем, че Българската футболна лига не прави изключение в това отношение и не един път е имало оправдани или не подозрения за нечиста игра под масата, което ощетява и играчи и залагащи на футбол. Затова следете отблизо играта и тенденциите в нея, вслушвайте се в професионалното мнение на типстърите и се старайте да залагате разумно и далновидно, без излишни емоции.

Снимка: https://freepik.com/

 

 

By anonce

Вашият коментар