смартфон samsung

Производителят на голям обхват съвременна електроника Samsung се е доказал в годините като надежден производител на потребителска и професионална електроника. Заедно с това смартфоните Samsung станаха една от любимата марка на милиони потребители по цял свят. Широкия спектър от устройства, които се предлагат всяка година удовлетворява почти всички потребителски нужди. Компанията лансира както флагмани от най-висок клас в пряка конкуренция на iPhone, среден клас телефони за най-масовите нужди, така и по-бюджетни модели за най-тънките клиенти.

В тази статия ще покажем само няколко избрани модела телефона Самсунг, които се превърнаха много бързо в едни от най-търсените модели смартфони. Те са здрави, надеждни, с издръжлива батерия и най-важното има внос на резервни части при повледа или отказ на някой модул.

Кои модели на южнокорейски производител трябва да изберете, когато имате малък или по-голям бюджет? По-долу е даден списък с препоръчителни телефони Samsung с цени, достъпни за почти всеки.

Samsung Galaxy M21 (цена: около 650 лв.)

Galaxy M21 е един от смартфоните на Samsung с мощна батерия, в случая с капацитет 6000 mAh . Екранът AMOLED с резолюция 1080 x 2340 пиксела също е добър в своя клас. Процесорът на тази цена също е поносим и се поддържа от 4 GB RAM. Устройството работи под контрола на новия Android 11 и е оборудвано с изход за слушалки.

Samsung Galaxy S20 FE 5G (цена: около 850 лв.)

Въпреки че серията S21 вече се предлага на пазара, все пак си струва да се заинтересувате от по- стария S20 FE (Fan Edition) , чиито цени системно падат. Това устройство ще получава актуализации на операционната система за дълго време (вече работи с най-новата Android 11) и спецификацията не е много по-ниска от новата серия S21. Трябва обаче да се помни, че само моделът S20 FE с 5G свързаност задвижва системата Qualcomm Snapdragon 865, така че си струва да се откажете от малко по-евтиния вариант S20 FE 4G.

Samsung Galaxy S21 (цена: около 1400 лв.)

Galaxy S21 е най-новата “eska” от Samsung. Въпреки че устройството е по-голямо от по-стария S20, то все още е доста компактно според сегашните стандарти (но много по-голямо от, например, iPhone 12 mini).
S21 има по-нов и по-добър процесор, но S20 едва ли може да се счита за слаб. Интересното е, че екранът в S20 работи с по-висока разделителна способност, а освен това „двадесетката“ има и слот за microSD карти с памет. Камерите и Wi-Fi и Bluetooth модулите също са много сходни и в двата случая.

Разбира се има безкрайно много модели, тези са сред най-популярните телефони Samsung с цени, които си заслужават. Ако ви предстои покупка на нов смартфон може да погледнете и останалите предложения в сайта на https://www.gsmhit.com/, където ще откриете резервни части за смартфони, аксесоари, протектори и калъфи. Разнообразието е голямо, а цените са достъпни за всеки.

By anonce

Вашият коментар