transferi

Когато пътувате от Бургас до летището, трябва да се погрижите за удобно и бързо пътуване. Пътуването може да отнеме време, но е важно да сте навреме за уречения час. Препоръчително е да се погрижите за това предварително и да обмислите всички възможности за изгодно пътуване за вас – например, да заявите трансфер бургас.

Какво е трансфер?

Това е превоз на пътници до определено място. Особено удобно е да поръчате трансферни услуги, когато трябва да се превозят група хора от няколко души. Видът на транспорта зависи от броя на пътниците и вашите желания. Това могат да бъдат автомобили, микробуси и автобуси с голям брой места.

Трансферите, например трансфер София – Бургас, Пловдив – Варна и така нататък, са особено търсени сред чужденци и туристи, които изобщо не познават района. Някои компании предлагат екскурзоводи и преводачи за времето на пътуването. Това е голямо предимство. Можете не само бързо да стигнете до мястото, но и да научите много интересни неща за града и околностите, да разгледате някои забележителности. Предимството на трансфера пред таксито е очевидно. Поръчката се прави предварително, като се уточняват ден, час, място, брой пътници, желан транспорт. Така можете да сте сигурни, че пътуването ще се осъществи навреме и без излишни притеснения.

Какво да търсите при поръчка на трансфер бургас или друг град?

Ако решите да поръчате трансфер до летище София, използвайте съветите, които ще ви помогнат да изберете надеждна компания. Сериозният превозвач определено ще изслуша всички желания и ще ви помогне да стигнете до местоназначението бързо, безопасно и комфортно.

Трансферът може да се използва за превоз на туристи от летището до хотела и обратно.
По правило представител ви среща при пристигане на летището и ви придружава до хотела.
Абсолютно същото е в деня на обратния полет. Представителят на трансферната компания ще пристигне във вашия хотел и ще ви придружи до летището.

Особеностите на най-разпространения групов трансфер е, че автобусът вози много туристи от различни хотели. Ето защо, преди да стигнете до хотела си, вероятно ще минете покрай хотели, в които ще отседнат други туристи от вашия автобус. Следователно, дори ако хотелът се намира на 10-20 км от летището, това да отнеме доста време.

Но трансферът може да бъде и индивидуален, за да не се налага да губите време за превоз на други туристи. Отделно се заплаща индивидуален трансфер – най-често фирмата предоставя или лек автомобил, или миниван. Поръчката за индивидуален трансфер може да бъде обсъдена допълнително.

При поръчка на трансфера е удобно и друго – че можете да платите предварително и да сте напълно спокойно за останалата част от пътуването. Така ще се избегнат всякакви оскъпявания, които винаги могат да изникнат при наемането на стандартно такси. В случай на трансфер това е напълно невъзможно. След като сте платили за услугата, цената вече не може да бъде покачена, освен, ако вие самите не промените нещо по поръчката в последния момент, което да наложи това. И така, отговорът на въпроса „Кое е по-добре да избера – трансфер или обикновено такси“, вече вероятно стана ясен на мнозина. Трансферът безспорно е по-добрият избор. И в това няма никакво съмнение!

By anonce

Вашият коментар