Колко струват кухни по поръчка?

Една кухня по поръчка може напълно да отговори на вашите очаквания за идеалния дом. Това ще ви даде повече свобода да избирате решения, които ще ви подхождат чрез комбиниране на интериорни елементи. Използвайки широки технологични възможности и вдъхновени от проектите на архитекти и вече реализирани проекти, имате възможността да създадете перфектната кухня. Разберете какви са актуалните варианти за избор на кухни по поръчка, която да отговаря на вашите нужди и индивидуални предпочитания и какви са крайните им цени.

Кухни по поръчка – материали за създаване

Когато избирате материали за създаване на кухня по поръчка, имате избор от много широка гама такива. Започвайки от плота – струва си да изберете материал, който е здрав и издръжлив – модерните мебели по поръчка вече не крият недостатъци. Следователно повърхността трябва да бъде преди всичко устойчива на петна и високи температури.

А за самите шкафове най-евтиният, но достатъчен материал е най-често срещаната мебелна плоча. Това е много тънък слой ламинирана ПДЧ. Той е много популярен и можете да го поръчате в почти всяка цветова схема. Напоследък повърхностите, които имитират естествени суровини, като дърво и камък, стават все по-популярни.

Малко по-скъпо решение се състои от МДФ плоскост. Вградената кухня с този материал може да изглежда по-реалистична, тъй като ви позволява да увиете тази дъска с естествен дървен фурнир. Най-скъпият вариант е да направите цели кухненски шкафове от масивно дърво, но това е въпрос на средства.

На пазара можете да намерите и други материали, които могат да се използват за направата на кухненски мебели. Цените им варират, но на някои си струва да се обърне специално внимание. Предлагат се в безброй форми и цветове, плотовете от керамични плочки могат да бъдат интересно решение.

Колко струва една кухня по поръчка?

Цената на кухните по поръчка не е една от най-лесните задачи, на първо място, защото има много променливи. Първото е, разбира се, повърхността на кухнята и количеството мебели, които искате да поставите в нея. Друг важен въпрос е изборът между кухня, изградена 100% от отделни елементи или частично от сглобяеми модули. С широката гама на пазара и много производители на мебели си струва да ги проверите, като използвате техните решения.

Когато говорите с фирма за направата на кухни по поръчка, разгледайте предишните им проекти и попитайте какви характеристики има всеки материал. Как и за колко време ще използвате кухнята зависи от това кои фасади или плотове ви подхождат. Професионалистите, занимаващи се с тази тема, са добре запознати с това как се държат отделните материали. Така че помислете за вашите очаквания и ги опишете подробно.

Най-скъпото нещо в кухнята по поръчка са материалите. Обръщайки внимание само на първоначалната цена, винаги добре изработените мебели по размер ще бъдат по-скъпи от готовите кухненски комплекти. Въпреки това, когато става въпрос за качество, то вероятно ще бъде несравнимо.

 

By anonce

Вашият коментар