Модни тенденции за есенни обувки

Какви ще бъдат новите модни тенденции за настъпващия сезон. Нека разгледаме заедно!

1. Металик

Металик е тенденция, която се налага от няколко сезона, но все още е много жива. Ще го видим в якета, панталони, чанти, аксесоари и очевидно в обувки.

Ако сте от тези, които все още не се осмеляват да заложат на този различен дизайн дамски обувки, можете да изберете ботуши с някакъв детайл или просто чанта, но не забравяйте да добавите тази тенденция към тоалета си.

2. Лачена кожа

Поли, якета, панталони и обувки са облечени в тази пластифицирана тенденция, така че ако сте мислили за обувки от този тип, това е вашата възможност да направите инвестицията.

Въпреки че всеки би си помислил, че лачената кожа е за през нощта, в модата има правила, които започват да се нарушават. Лачените ботуши се съчетават еднакво добре както със спортно-елегантни панталони, така и с вечерна рокля за някое официално събитие например.

3. Бяло

Време е да се развеселите и да добавите този цвят към обувките си. Да не забравяме, че все пак белият цвят е класика и няма начин да бъде премахнат от модните тенденции, без значение от сезона.

За да играете на сигурно, комбинирайте го с основно облекло, и базова риза. Ако смеете, обуйте белите си ботуши с вечерна рокля и излезте с приятели да се забавлявате.

4. Апликации

Този сезон са позволени всякакви апликации в обувките ви, като шипове, катарами, видими закопчалки, които ще осигурят рокерски щрих на всяко облекло.

5. Червено

Класика, но по-силна от всякога, която този сезон ще заеме централно място в монохромни визии или в комбинация с други тенденции като животински принт.

Въпреки че никой не би се сетил да го комбинира с розово или фуксия, през лятото виждахме това дуо по улиците и ще продължим да го забелязваме. Но ако искате да играете на сигурно, комбинацията червено, бяло и черно винаги работи. Ако има нещо, в което сме сигурни, то е че не е важна тенденцията, а как го носите.

Развеселете се и започнете да променяте външния си вид!

Източник:  e-obuvki.com

 

By anonce

Вашият коментар