Дрехи за дами с наднормено тегло

За дамите с повече извивки би могло да бъде предизвикателство да намерят подходящите дрехи големи размери, с които едновременно да се чувстват комфортно и да подчертаят красивите си извивки. Подготвили сме няколко съвета как да се чувствате удобно и да не правите компромис с визията си.

Не избирайте свободни и прекалено широки дрехи

Преминавате през промени, така че защо да ги криете зад големи дрехи? Ако цял живот сте били голямо дете, може би ще се почувствате добре, ако облечете някои пухкави панталони и тениски с големи размери. И кой знае, може би дори ще се почувствате удобно. Но помислете за следното: вие изглеждате като по-голяма версия на дете. Вместо да обличате възрастната версия на старото си аз, представете си как искате да изглеждате. Вие се превръщате във възрастен, а не се връщате към детството си. Тялото ви се променя, така че не го карайте да се чувства зле, като го напъхвате в торбести панталони и прекалено голяма риза.

Направете основните си дрехи удобни

Основните дрехи трябва да бъдат най-удобните дрехи, които имате. В повечето случаи по-закръглените дами носят прекалено стегнати, или прекалено свободни дрехи. Най-добрият начин да разберете кое е подходящо за вас, е да познавате отлично фигурата си и да я приемате такава, каквато е. Може да опитате два варианта:  да носите малко по-свободни дрехи, за да откриете своя размер, или да опитате с облекло, което е по-пътно по тялото. Преценете с кой вариант се чувствате най-добре .

Добавете цвят в гардероба си

Цветът може да направи чудеса с гардероба ви. Ако ви се струва, че гардеробът ви е твърде еднообразен, отидете в магазин за макси мода, купете дрехи в няколко цвята и пробвайте различни комбинации. Можете да си купите няколко произволни цвята и да ги комбинирате или да отидете до магазина и да си купите дрехи в по-семпли и изчистени тонове, които обаче да изпъкват. Не е задължително да са много, но добавянето на няколко цветни елемента може да внесе енергия в гардероба ви и да ви накара да се чувствате по-уверени.

Източник:  e-alexandra.com

By anonce

Вашият коментар