подарък според зодията

Емоционалните и мечтани Риби предпочитат да живеят в света на своите ярки илюзии, като от време на време посещават груба и сива реалност. Те са мистериозни, уязвими и често непредсказуеми, тъй като се ръководят от емоции и желания, като напълно забравят за логиката и рационалността. Така че, когато избирате подаръци според зодията за Рибите, ще трябва да направите същото – да изоставите практичния подход, да слушате сърцето си – и да търсите.

Най -важното е, че подаръкът на Риби трябва да отразява вашето лично отношение към тях, вашата грижа, любов и внимание. И да не бъде чисто утилитарен (такъв подарък може силно да обиди чувствителните Риби), а индивидуален, малко магически, доставящ приятни емоции и овкусен с тежка порция романтика.

Може би най-вече Рибите ценят в подаръка индивидуалния подход към себе си, затова ценят толкова ръчно изработените неща. Всъщност, какво може да бъде по-лично от ръчно изработен подарък?

Ръчно изработено нещо, създадено специално за човек, отчитащо неговия вкус, интереси, предпочитания, носи частица от душата, топлата и жива енергия на своя създател. В него няма нищо старо, ежедневно и познато.

Така че някакъв плетен шал, домашен пай или картина, нарисувана от самия него, ще бъдат по-ценни подаръци според зодията за вашите приятели от зодиака на Рибите, в сравнение с приказно скъпото, но безлично нещо, купено в магазин. В подарък, направен специално за тях, Рибите няма да видят безразличие, а напротив – внимание към тях и искрено отношение.

Небето надари Риби с голям артистичен вкус, много от представителите на тази зодия са добри художници, поети, музиканти, писатели и са добре запознати с областта на изкуството.

Вдъхновяващ подарък според зодията под формата на репродукция на любима картина, музикална изненада, билет за опера или модерна художествена изложба за творчески Риби би била добра идея. Когато избирате подарък, свързан с изкуството, най-добре е да се придържате към класиката – истинските шедьоври на велики композитори, скулптори и художници ще бъдат оценени от Рибите като никой друг.

Рибите често възприемат света през призмата на магията, а жаждата им за мистика е дори по-силна от тази на Водолей и Скорпион! Те обичат да дешифрират мечти, вярват в поличби, гадания и други признаци на съдбата. Почти всички представители на този воден знак на зодиака имат силна интуиция и са в състояние да предвидят бъдещето. И дори ако все още не са открили този дар в себе си, това е само засега … Така че тесте карти Таро, кристална топка, книга с мечти, амулет със знака на зодиака ще бъдат напълно подходящи подаръци за рожден ден на жена или друг техен повод. Зарадвайте ги, нека практикуват!

By anonce

Вашият коментар