В миналото банята беше мястото за поддържане на лична хигиена -бърз душ, миене на ръце, лице, зъби. Днес това не е така. В банята прекарваме много повече време и вършим много повече дейности. Всяка дама прекарва часове там в разкрасителни процедури, а понякога влиза на бързо, за да оправи прическата или грима си или просто да провери визията си в огледалото. Мъжете днес също са много по-суетни и се задържат по-дълго в банята. А на децата това е любимото място за игра -сапунени балони, плуващи във ваната корабчета и подводници и така на татък.

Ето защо подът на банята трябва да е сух. В противен случай рискувате да разнесете мокри стъпки из цялото ви жилище, което е доста неприятно за всяка домакиня.

Какво е решението?

Душ кабина, като част от обзавеждането ви за баня.

На тази прекрасна и функционална мебел се радват все повече семейства в България. Тя се предлага на все по-достъпни цени и във все по-разнообразни варианти. Има подходящи модели за големи бани, които са широки и удобни, а също така и по-малки, функционални душ кабини. Цветовите комбинации също са разнообразни и може да изберете подходящ нюанс, който да пасва на останалото обзавеждане на банята ви.

Душ кабината, освен, че ще пази пода ви сух, ще изолира всичката влага вътре в себе си и няма да позволи излизането й на вън. Както знаем, в съвременните жилища проблемът с конденза и влагата е особено актуален и този плюс е от съществено значение. С нея вие гарантирате сухи стени и тавани, липсата на мухъл, конденз, неприятни миризми.

Купувайки си душ кабина, вие ще може да превърнете останалата част от банята си в уютна стая за уединение, релакс, разкрасяване. И всичкото това, без да се притеснявате, че може да се намокрите.

Душ кабината вече е задължителен елемент от обзавеждането на банята, тя е необходимост, а не лукс.

By anonce

Вашият коментар