Къде да залагаме на електронни спортове в интернет?

Електронните спортове започват да набират голяма инерция, и се превръщат в предпочитан вид залози на мнозина играчи. Немалко бетинг сайтове предлагат залагания на т.нар. eSports, които представляват компютърни игри играни в мрежа. В почти целия свят се организират състезания по е-спортове, като най-честите надпревари са на игрите League of Legends, Counter Strike, Dota 2 или Starcraft. Наградните фондове за участниците са впечатляващи, а коефициентите много високи.

Кои български букмейкъри предлагат eSports залози?

 

И трите лицензирани сайтове за залози на Efbet, Уинбет и Палмс Бет, ще Ви предложат електронни спортове, на които да залагате. Най-хубавото е, че имате достъп до почти всички големи турнири и състезания. Коефициентите не се различават от тези на останалите спортни събития, така че при правилна прогноза можете да спечелите немалко пари в сметката си.

Разбира се, освен класическия начин за залагане на победител в надпреварите, можете да използвате и други пазари. Имате опция дългосрочни залози на победител в турнир, както и кой ще спечели първата карта, кой ще пролее първа кръв и още много интересни предложения.

Ако имате поглед върху е-спортовете и знаете кои са топ отборите в световен мащаб, то тогава имате възможност да опитате късмета си. Единственото условие е да сте навършили 18 години, за да получите право да се регистрирате в някоя от горепосочените онлайн платформи. От този момент нататък, залагате с истински пари, и се надявате, че ще познаете печелившия знак.

На какви компютърни игри можем да залагаме?

 

В началото вече посочихме най-известните заглавия (Dota, LoL и CS), но освен тях се предлагат състезания на игри от различни жанрове, сред които екшъни, спортни, приключенски и други. Напоследък се организират множество събития за игрите FIFA, NBA, Rainbow Six, World of Warcraft, Starcraft или Overwatch. Тук е важно да посочим, че в турнирите взимат участие и български играчи, като тяхното представяне е на много високо равнище и често печелят надпреварите.

Някои международни сайтове за залагания пък могат да Ви дадат и специални бонуси за електронни спортове. Така например, в платформите на 22Bet, 1xBet, Megapari или Melbet, ще срещнете специални бонус календари, където има съблазнителни оферти за нови клиенти залагащи на този вид спортове. За съжаление обаче тези сайтове не са лицензирани в България.

Какво е бъдещето на еСпортовете?

 

Очертава се светло бъдеще за електронните спортове, тъй като много хора инвестират в тях. Това неминуемо ще се отрази и на залозите, защото хора от целия свят вече дават прогнозите си за състезанията и следят отблизо всичко, което се случва по залите. С навлизането на новите отбори и играчи конкуренцията расте, а това прави коефициентите още по-високи и интересни.

По-горе Ви посочихме къде може да се залага на е-спортове и се надяваме, че статията ни е била полезна за вас. Все пак не забравяйте, че този тип залагания приспадат към хазарта и има реален риск да загубите. Ето защо Ви съветваме да играете само за удоволствие, без да прекалявате с големи залози, защото ще Ви донесе разочарование в дългосрочен план. Стискаме Ви палци по пътя към успеха и вярваме, че ще бъдете сред печелившите.

By anonce

Вашият коментар