пътна помощ софия

По автомобилите винаги може да се случи нещо непредвидено като повреда или пък ситуация на пътя, който да прекрати пътуването ви. София като най-голям град в България със сигурност има най-много автомобили, които се движат в града или минават транзитно за друг град.

повреда на пътя

Компаниите за пътна помощ в София със сигурност надхвърлят 100 и това означава, че ние като шофьори имаме право на избор към кого да се обърнем за помощ при авария на пътя. В тази статия ще стане на въпрос за пътна помощ, какви услуги предлагат на кого трябва да се доверим и защо.

Относно компаниите за пътна помощ

Няма спор, че такъв тип компании са нужни на шофьорите както у нас, така и по цял свят. Когато нещо се случи на пътя трябва да има кой да ни помогне и по този начин ние да останем спокойни, че можем да продължим пътя си напред.

пътна помощ софия 24/7

Нещата, които трябва да знаете за тези компании е, че те работят 24/7, всеки ден и за всеки шофьор без изключение. Може да закъсате през нощта или през деня, но това няма значение, защото ще има към кого да се обърнете за помощ.

цена

Цените на услугите, които компаниите предлагат до голяма степен зависят от случката, от разстоянието, което ще трябва да се измине и от това какво трябва да бъде направено по пострадалия автомобил. Има много услуги, от които всеки може да се възползва и сега ще поговорим малко за тях.

Услуги, предлагани от пътна помощ

Много често се случва да бъде спукана гума докато шофирате и да сте далеч от дома си, тъй като София е необятен град. Ако нямате резервна гума или пък инструменти, с които да поставите гумата, то вие може да се обърнете към пътна помощ БИГ-гр. София. Единственото, което трябва да кажете е къде се намирате и какъв е размера на спуканата от вас гума.

смяна на гума

Други две услуги, които се търсят често са доставката на гориво и подаване на ток на място. Всеки си мисли, че едва ли има как да му се случи да остане без гориво, но ви уверяваме, че има как. Подаването на ток се налага все по-често да бъде правено, тъй като студените месеци дойдоха и по-слабите акумулатори им пада заряда и сутринно време запалването става все по-трудно.

подаване на ток

Репатриране на аварирал автомобил е услуга, която всеки ден се налага да бъде извършвана, Когато катастрофирате или пък колата ви се повреди, така че не може да продължите се налага да потърсите репатрак, който да ви закара до където вие искате или имате нужда.

репатриране на кола

Обикновено репатрирането на автомобили започва от цена 50 лева и според големината на МПС може да достигне 100-150 лева. Допълнително се заплащат и изминалите километри от страна на репатрака и мобилния екип на пътна помощ.

Като за край можем да кажем следното: ако колата ви се повреди по време на път е добре да се обезопасите с поставянето на сетлоотразителна жилетка и триъгълник, след което да се обадите на пътна помощ и да изчакате идването на специалистите.

Вашият коментар