Понятието „Безлихвен кредит – истина или не?”. Това е въпрос, чиито отговор с нетърпение очакват да чуят милиони граждани в нашата страна.

Всеки ден чуваме реклами, в които се разказва как всеки първи заем от различните кредитни институции бива лишен от допълнителни такси, които потребителят да заплаща, наблюдаваме всичко това, изписано по билбордовете и всички останали реклами на микрокредитните дружества в страната.

Най-честите безлихвени заеми са до заплата и се изплащат в рамките на 15 до 30 или 45 дни. Сумите варират от 400 до 1000лв. в зависимост при коя компания кандидатствате. При Кредисимо например 1 и 5 кредит са без лихва за суми до 1000лв. а периода за погасяване е от 15 до 30 дни., услугата се казва “Кредисимо до заплата” При Фератум всеки първи заем от 50 до 1000 лева за срок от 5 до 30 дни е с 0% лихва. А при Вивус безлихвения заем е по-малък, само до 400лв., но пък имат и доста гъвкави условия и възможности за разсрочване.

Да вярваме ли на тази порция информация или да бъдем предпазливи и с предубеждение да гледаме на всичко това.

Какво да мислим, когато чуем „безлихвен кредит”?

Скептицизмът напоследък обхваща една не малка част от разумните граждани. Всеки един от нас, чувайки думата „промоция”, усеща смесени чувства.

Всичко това се дължи на множеството измамни лихвари, които успяха да хванат в мрежата си стотици, а дори и хиляди потребители и да ги потопят във финансовото блато.

Ако настъпи момент в живота ви, в който се нуждаете от кредит, то посещавайки офиса на избрана от вас фирма или кандидатствайки онлайн, със сигурност ще получите специалната възможност, която ви предлага първи кредит, без каквито и да било допълнителни такси и лихви.

Това е една страхотна възможност, която в никакъв случай не бива да пропилявате.

За какво да внимаваме, когато теглим заем без лихва?

 

  • На първо място е важно да се запознаете подробно с условията, които компанията предлага. Изчитайте внимателно всеки един ред от документите, които се предоставят на вашето внимание, за да не се окаже накрая, че сте един от измамените потребители

 

  • За да не се наложи да върнеш много повече, отколкото си изтеглил, то ние ви съветваме да попитате директно компанията каква е сумата, която се налага да върнете след известен период от време

 

  • Задължително отбележи, че си нов клиент, за да може да се възползваш от услугата. Ако смяташ, че онлайн методът не е надежден, то можеш да кандидатстваш и оналйн на посочения телефонен номер

 

  • В никакъв случай не си позволявай да просрочиш кредита, тъй като някой фирми биха начислили иначе опростените лихви и такси

 

  • Когато изпиташ нужда от свежи пари, с които да запълниш дупка в бюджета си, то в никакъв случай не се доверявай сляпо, на която и да било институция. Използвай нашата страница за откриването на надежден и коректен съюзник.

 

  • Надяваме се да сме ви били от изключителна полза и да сме ви показали, че дори понякога гръмките обещания са реалност. Не забравяйте да следвате съветите ни при избора на бърз кредит и ви уверяваме, че ще откриете такъв, който е безлихвен и то не къде да е, а при нас.

By anonce

Вашият коментар