Rent a Car услуги

София е една от най-достъпните столици за посещение в Европа. Тя е скритото бижу на континента. Това наистина е процъфтяващ столичен град, който има какво да предложи както на жителите, така и на посетителите си. Цветен град с добре заплатена работа, оживен център и вкусни ресторанти. Но също така, София има огромни паркове с километрични пътеки за бягане. Планината Витоша е много популярна за планинско колоездене, пешеходен туризъм и цялостен енергичен начин на живот. Всяка вечер стотици столичани се разхождат из Южния парк. 

Живущите в София ценят свободното си време, в следствие на забързания и динамичен живот, който водят. Точно за това, много столичани нямат собствен автомобил, а предпочитат да използват услугите на rent a car компаниите. 

Попитахме водещи rent a car компании, кои категории автомобили най-често наемат столичани:

  • Луксозни. Тази категория е най-често предпочитана за специални събития, като сватба и бал, както и за важни бизнес срещи. Дори, заедно с луксозните автомобили наемателят предпочита да заплати и за шофьор, за да не мисли за натоварения трафик по време на път и да се концентрира върху това, което му предстои. Услугата за наем на луксозни лимузини, спортни коли и SUV 4×4 автомобили се използва и извън града. 

 

  • Хибридни. Няма нищо по-практично от хибридна рент а кар кола в километричните задръствания, с които ежедневно се сблъскваме в столичния град. Хибридите са перфектните градски коли под наем, защото са икономични и компактни. Освен това, са подходящи и за семейна почивка, защото ще спестят пари от бюджета ни. България е красива страна, а морските градове като Варна и Бургас са идеалното място за уикенд бягство на брега на морето с хибриден rent a car. 

 

  • Просторни. Определено тази rent a car категория е силно предпочитана от столичани. 7-местните джипове събират цялото семейство и разбира се, целия необходим багаж за пътуването. А пътническите и товарни бусове се наемат за трансфери, главно до летището. София разполага и с международно летище, което осигурява ежедневни полети до други места в цяла Европа, и не само. Полетите са на добри цени и можем да стигнем до много места в рамките на 2 часа полет. А за превоза до летището, няма да имаме грижа. Бърза резервация на rent a car София трансфер онлайн, ще ни донесе необходимото спокойствие. Това превръща града в идеалната отправна точка за мечтаните дестинации.

София има всичко, което търсим в един град. Има удобствата на града, когато става въпрос за пазаруване, ресторанти, rent a car транспорт и развлечения. А след това имаме и красотата на планината, изобилието от дейности на открито и чудесното местоположение на територията на Европа!

By anonce

Вашият коментар